Seizoen 13
We voorzien bordjes en vlaggen, lees deze goed en volg de kleur van de vlag, zo gaan we vlot en vol verwondering met 130 gezinnen het voorjaar in.
RODE VLAG: enkel vers gebruik
FlUO VLAG: met mate
WITTE VLAG: INMAAK DIEPVRIES
AANDACHTSPUNT Geen vlag = niet oogsten.
Voor u geoogst, komkommers + aubergine
Aardappel +0,5 kg per volwassen aandeel extra
Tunnel 1:
Basilicum pluk de toppen
Punt paprika groot en klein
Wortelen
Tomaat 1 per V.A. en buiten 2 per V.A.
Tunnel 2:
Kerstomaat (als er voeldoende rijpe zijn)
Snijselder, bietjes
Peterselie
rode pijpui
Buiten
Perceel 0:
Mix van boontjes
Chinese kool, raapjes
Aardbei enkel bed met vlag
19-5 Portie 1 =500g per persoon
25-5 Portie 2= 500g per persoon
1-6 Portie 3= 500g per persoon
13-6 Portie 4= 250g per persoon
1-7 portie 5 = 250g per persoon
15-7 =250g per persoon
20-7= 250g per persoon
Perceel 1:
Perceel 3:
Snijboon, prinssesenboon, gele boterboontjes (inmaak)
Perceel 4:
Venkel
Rode ui 5 per V.A.+ extra 2 per V.A
Perceel 5
Prei
Perceel 6
Buitentomaat 2 per V.A. hete pepers
Nieuw Zeelandse spinazie
Warmoes pluk de buitenste stelen, courgette
Selder
achteraan andijvie (moet weg)
Mix van sla Romeinsesla Rode krul, kropsla
Zomerpostelein, Kleine snijsla met rode melde
Grondkleur
25 stelen per aandeel.
Het Dahlia veld vind je iets verder bij de opkweektunnel.
Kies je bloemen uit alle bloemen die mooi open staan.
Zie je weinig bloemen per soort dan denk je aan de mede oogsters, zie je er veel van dan weet je dat je je 25 stelen mag opplukken aan 1 soort.
Pluk je stelen op max 40 cm lang gebruik gerust ons meetstokje, zo blijven de planten ons extra lang verwennen.